Produkter til økologisk boghvede (5)

Morbærblade

Morbærblade

Mulberrytræer producerer bær, der er værdsat over hele verden og ofte betragtes som superfoods på grund af koncentrationen af vitaminer, mineraler og kraftfulde planteforbindelser. Dog er frugten ikke den eneste del af mulberrytræet, der siges at have sundhedsmæssige fordele. I århundreder er dets blade blevet brugt i traditionel medicin som en naturlig behandling for en række tilstande. Det siges at have positive effekter på blodsukkerniveauer og insulin. Derudover menes det at reducere risikoen for åreforkalkning ved at mindske oxidation af kolesterol i blodkarrene. Desuden siges det at hjælpe med at forhindre diabetes ved at begrænse indtrængen af store mængder monosaccharider i blodbanen. Anvendelse: Mulberryblade bruges primært til te. Hæld 1 teskefuld pr. kop (250 ml) kogende vand og dæk i 3-5 minutter afhængigt af din smag. Pakning: 125g, 250g og løs vægt
Rosenpeber

Rosenpeber

Den rosa peber er ikke en ægte peber som sort, hvid eller grøn. Rosa peberkorn, også kaldet rosa peberkorn, er bær fra den peruanske (brasilianske) peberplante. Dette træ tilhører sumak- og cashewfamilien. Det findes i Brasilien, Paraguay, Argentina samt i Californien, Florida, Texas og Arizona. Smagen af rosa peber er ligesom sort peber, men med en frugtagtig eftersmag, og den er ikke så stærk og krydret som de "ægte" peberkorn. Rosa peber giver en unik smag til oste, fjerkræ og fisk. På grund af aromaen Emballage: 125g, 250g og løs vægt
Lavendel

Lavendel

Fordele: Det siges, at lavendel har mange gavnlige effekter. Lavendel bruges almindeligvis mod angst, stress og søvnløshed. Den anvendes også mod depression, demens, smerter efter operation og mange andre tilstande. Urten er meget værdsat til skønhedsbehandlinger og til huden og bruges almindeligvis i dufte og shampoo for at hjælpe med at rense huden. I fødevarer og drikkevarer anvendes lavendel som en aromatisk komponent. Anvendelser: Lavendel bruges oftest i aromaterapi og dekoration og kan også bruges til te og madlavning. Pakke: 250g og løs.
Granulerede Løg

Granulerede Løg

Granulerede løg bruges som en type krydderi. De koncentrerede smagsgranuler fremstilles af dehydratiserede løg. Dette stof er lavet af malede dehydratiserede løg, oftest fra løgknolde. På grund af dehydratiseringen har produktet en længere holdbarhed. Det siges, at tørrede løg forhindrer bakteriel infektion og hjælper med at reducere risikoen for forskellige bakterielle og svampeinfektioner. Granuleret løg er perfekt til at forbedre forskellige retter samt krydderiblandinger, marinader, dressinger og saucer. Granulerede løg kan erstatte den traditionelle løgsmag i dine fødevarer og drikkevarer. Græd ikke! Garanti. Emballage: 250g, 500g og løs vægt
Hvid Marruche

Hvid Marruche

Marrube hvid er en blomstrende plante. Den siges at være et traditionelt middel mod bronkitis, influenza og forkølelse. De dele, der vokser over jorden, bruges til at fremstille medicin. I fremstillingen anvendes ekstrakter af marrube hvid som smagsstoffer i fødevarer og drikkevarer, samt som ekspektoranter i sirupper og hostetabletter. Ekspektoranter er ingredienser, der letter udskillelsen af slim. Det bruges oftest til at lave te, dekokter og infusioner. Til forberedelse af te, tilsæt 2 teskeer pr. kop (250 ml) kogende vand og dæk i 2-3 minutter afhængigt af smagspræferencer. Emballage: 125g, 250g og løs vægt